SÆSON 2023/2024 ER GODT OVERSTÅET.

Med 1000 besøgende til opvisningen:

Vi har igen i år haft en fantastisk.

 

SG Gymnastik har virkelig haft en sæson, der vil blive husket. Med en opvisningsdag, der trak over 1000 gæster, blev gymnasternes hårde arbejde og de utallige timers træning belønnet med brusende applaus fra et publikum bestående af begejstrede børn og deres familier. Det var en dag, hvor fællesskabets ånd og sportens glæde virkelig kom til udtryk.

Denne overvældende opbakning og støtte er en storanerkendelse af de frivilliges arbejde, og også et klart tegn på, at SG Gymnastik er et samlingspunkt i lokalsamfundet. Det er en bekræftelse på, at de mange timer brugt i hallen i denne sæson, alt sammen er det værd.

Med sådan en succesfuld dag bag os, ser vi nu fremad mod en spændende fremtid. Planerne om at udvide vores faciliteter med et nyt springcenter er mere end bare en drøm; det er en vision, der er ved at blive til virkelighed. Dette nye center vil ikke kun gavne nuværende og fremtidige gymnaster, men også styrke fællesskabet og sikre, at SG Gymnastik forbliver et sted, hvor sport og samvær går hånd i hånd.

Lad os sammen se frem mod endnu flere gode timer sammen, med glade børn, arrangerede frivillige instruktører, hjælpe instruktører og forældre hjælpere, og ikke mindst til en spændende fremtid til et forhåbentligt udvidet springcenter så SG Gymnastiks kan forblive en attraktivt forening at tage til.

SG Gymnatik’s bestyrelse takker for en super flot sæson og en super flot afslutning med fantastiske opvisninger.

– Hvis dit barn ikke kan vente til næste sæson med at kommer til gymnastik igen og er i aldersgruppen 1kl og op, kunne Sommerspring være en mulighed.